Lyžování v Hohenbogenu i fotbalista Kolář. Nejčastěji vyhledávaná prosincová témata Plzeňáků

Jak pěkně složit ubrousky na štědrovečerní tabuli? Tipy na originální vánoční přání? Jak připravit rybí polévku a bramborový salát jako od babičky? Kde výhodně nakoupit v povánočních slevách? V prosinci se do popředí zájmu dostala sezónní témata úzce spjatá s vánočními svátky, a ovládla tak pravidelný Seznam skokanů českého internetu – poslední v roce 2014.

Cílená propagace v Plzni

Lišila se nějak témata skokanů v Plzeňském kraji?

Plzeňáci se při svých výletech za lyžováním neomezovali pouze na Českou republiku, ale zajímaly se o podmínky v německém ski areálu Hohenbogen. Do hledáčku se dostal i plzeňský fotbalista Daniel Kolář, jemuž před Vánoci po vážné nemoci zemřela manželka. Kompletní seznam všech plzeňských skokanů najdete na  http://skokani.seznam.cz/#plzensky.

Jaká témata byla celorepublikovým hitem v prosinci?

V prosinci internetovému vyhledávání jednoznačně vládly Vánoce a symboly s nimi spojené. Na začátku měsíce celé republice zamotala hlavu dopravní kalamita, která se promítla i do jednotlivých regionálních žebříčků. Každopádně takřka všechny kraje měly v prosinci společného jmenovatele, a sice zájem o ski areály a jejich provoz.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 22.01.2015 08:02



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka