Město Plzeň vyhlašuje dotační tituly v sociální oblasti

I v letošním roce si mohou neziskové organizace či podnikající fyzické osoby zažádat o poskytnutí finanční podpory v rámci dvou dotačních titulů.

Jarní servisní akce AUTO CB

Pravidelně je vyhlašuje Odbor sociálních služeb Magistrátu města Plzně. Jde o dotaci na Služby a činnosti v sociální oblasti a Integraci cizinců a podporu menšinových aktivit. Vyhlášení schválila Rada města Plzně.

„V rámci zmíněných programů budou podporovány projekty či aktivity, které přímo podporují uvedené cílové skupiny, tedy osoby se zdravotním postižením, seniory, rodiny s dětmi a mládež, dobrovolníky, cizince a menšiny. Z uvedených dotačních titulů nebudou podporovány sociální služby a projekty, které svým zaměřením pod sociální služby nespadají,“ uvedla náměstkyně pro oblast školství a sociálních věcí Eva Herinková.

Sběr žádostí je od pondělí 26. února 2018 do středy 28. února 2018 včetně. V případě zaslání žádosti poštou či prostřednictvím poštovní služby rozhoduje datum podání. Veškeré informace o vyhlášených programech jsou zveřejněny na webových stránkách: www.plzen.eu/socialnisluzby/informace-pro-poskytovatele, získat je zájemci mohou i u garantů jednotlivých titulů. Pro titul Služby a činnosti v sociální oblasti je to Lukáš Mařan (maranl@plzen.eu; telefon: 378 033 356), pro titul Integrace cizinců a podpora menšinových aktivit Tereza Šlajsová (slajsovat@plzen.eu; telefon: 378 033 351).


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka