MIG 21 zakončí podzimní turné příští sobotu v Plzni

Podzimní turné kapely MIG 21 Podzim 16 právě vrcholí. Tři koncerty, které se odehrají v pražském Lucerna Music Baru jsou už vyprodané. Proto se kapela rozhodla přidat dva jarní pražské koncerty – 26. a 27. dubna v Lucerna Music Baru.

Jarní servisní akce AUTO CB

Kromě toho můžete MIGy vidět a slyšet  ještě v rámci turné Podzim 16 v  České Lípě, Kadani Karlových Varech a Plzni, kde turné zakončí.
Pro podzimní turné si kapela připravila pro fanoušky jednu mimořádnou novinku a tou je  Zpěvník  nejoblíbenějších skladeb. Kapela vybrala  do zpěvníku jedenadvacet svých největších hitů od legendárního Snadné je žít, přes Chci ti říct nebo Malotraktorem až po Kalhotky si sundej.

„Zpěvník přinášíme jak v tištěné formě, ale i ve formě webové aplikace. Ten pozoruhodný flek na pravé straně našeho plakátu není nic jiného než QR kód, který zájemcům pomůže náš zpěvník zcela zdarma stáhnout,“ dodává Jiří Macháček.
Zpěvník najdete zde: http://www.mig21zpevnik.cz/
Aplikace zpěvník nabízí jak kytarovou verzi – tedy akordy, tak klavírní verzi v podobě notového zápisu. Kapela připravila také ukázky možného pojetí svých písní ve formě takzvaných „audionáčmuchů“. V krátkých ukázkách tak uslyší fanoušci nejpopulárnější skladby MIGu 21, tak jak je na koncertech neslyšeli, ale také jako inspiraci, jak si je sami mohou zazpívat s kytarou. „Takzvané audionáčmuchy jsou vlastně, poslechové návody jak písně zpívat a doprovázet se na kytaru či klavír. Vhodné pro trempy i barové klavíristy. Prostě skvělé!“ dodává Tomáš Polák

V tištěné podobě bude zpěvník nabízen na koncertech nebo prostřednictvím internetového obchůdku na webu kapely. Digitální verze bude navíc obohacena o partituru mixu písní MIGu v úpravě pro velký dechový orchestr.

Přehled zbývajících koncertů MIG 21 Podzim 16 tour
22. 23. 24. 11. Praha                    Lucerna Music Bar
2. 12. Karlovy Vary                   Lidový dům
3. 12. Plzeň                               Kulturní dům Peklo

foto: www.mig21.cz



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 27.11.2016 17:08



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka