MISS CZECH PRESS Veronika Dejová z Plzně podporuje charitativní projekt Vostrá krása

Vítězka soutěže krásy MISS CZECH PRESS 2014 Veronika Dejová je podporovatelkou charitativního literárního projektu Vostrá krása plzeňského malíře Petra Šrédla a autora scifi povídek Jana Vavřičky ze Stříbra. Přečtěte si rozhovor s úspěšnou plzeňskou modelkou Veronikou Dejovou!

Jarní servisní akce AUTO CB

Autoři projektu Vostrá krása chtějí navázat na předchozí projekt: ilustrovanou scifi knížku Vostrá pohoda a společně s malíři z různých zemí vytvořit zábavnou ilustrovanou sbírku fantastických povídek Vostrá krása. Kniha bude oslavovat nekonečný svět fantazie, žánr science fiction, neuvěřitelné technologie z budoucnosti a také přirozenou ženskou krásu. Výtěžek z prodeje knihy půjde ve 100% výši sdružení Krása v srdci.

Rozhovor s Veronikou Dejovou

Jaký máte vztah k fantazii a k žánru scifi?

Miluji nadpřirozenost a chtěla bych žít v pohádce, kde dobro vyhrává nad zlem. To v dnešním světe bohužel bývá naopak. Scifi je pro mě velmi zajímavý žánr.

Jak se vám líbí obrázky Petra Šrédla, který Vostrou krásu ilustruje?

Obrázky Petra Šrédla jsou úžasné. Měla jsem tu čest se s panem Šrédlem osobně setkat na svatbě mé sestřenice, kde mi namaloval mojí karikaturu.

V knížce Vostrá pohoda jsou do povídek začleněny erotické obrázky a v navazujícím projektu Vostrá krása budou určitě také. Nebojíte se, že vám účast v tomto projektu pokazí pověst?

Určitě se nebojím, že by mi projekt Vostrá krása mohl uškodit. Naopak budu pyšná na to, že mohu tímto někomu pomoci. (Poznámka: Výtěžek z prodeje ilustrované knihy půjde ve 100% výši sdružení Krása v srdci.)

Co si představujete pod pojmem Vostrá krása?

Napadá mě, že některé ženy a slečny jsou schopny zajít pro krásu až příliš daleko, což není dobré. Každý si má vážit toho jaký je, že je zdravý a to je nejdůležitější. Zažila jsem zákeřnou nemoc u své maminky a jen mě to ujistilo, že zdraví si nikdo nikdy nekoupí, proto bychom si ho měli ze všeho nejvíc vážit!

Jakou knížku jste naposledy četla?

Padesát odstínů šedi. Myslím si, že kdo tuto knihu četl, ví, že ji nemusím nijak komentovat (smích).

Z jakého posledního úspěšného projektu máte radost?

Obrovskou radost mi udělala výhra soutěže Miss Czech Press v loňském roce, která mi ještě více otevřela cestu do světa modelingu, dostávám mnoho nabídek na přehlídky a focení. Také jsem získala novou práci, ze které mám radost.

Máte nějaký vzkaz pro autory projektu Vostrá krása?

Moc jim fandím a přeji, ať se projekt vydaří podle jejich očekávání.

Co byste vzkázala lidem, kteří váhají, zda mají Vostrou krásu podpořit?

Pokud můžete, tak podpořte. Nemáte co ztratit, můžete jen pomoci těm, kteří to potřebují.

Jak můžete vznik nové knížky podpořit:

  • přispějte libovolnou částkou na: transparentní účet GE MONEY BANK 206914238/0600. Vaše peníze budou použity na tisk knihy Vostrá krása. Po vytištění knihy Vostrá krása budou veškeré peníze z prodeje knížky společně se všemi penězi z transparentního účtu věnovány sdružení Krása v srdci.
  • kupte si knížku Vostrá pohoda. Vaše peníze budou použity na tisk knihy Vostrá krása. Po vytištění knihy Vostrá krása budou veškeré peníze z prodeje knížky společně se všemi zbývajícími penězi z transparentního účtu věnovány sdružení Krása v srdci.
  • pozvěte autory na autorské čtení, vybraným účastníkům nakreslíme na místě originální karikaturu.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka