Mobil Pohotovost v Olympia Plzeň je opět otevřená bez omezení

Prodejna Mobil Pohotovost v obchodním centru Olympia Plzeň je opět otevřená bez omezení. Navštívit nás můžete každý den od 9:00 do 21:00.

Jarní servisní akce AUTO CB

Mobil Pohotovost v Olympia Plzeň je opět otevřená bez omezení!

Prodejna Mobil Pohotovost v obchodním centru Olympia Plzeň je opět otevřená bez omezení. Navštívit nás můžete každý den od 9:00 do 21:00. K dispozici jsou všechny služby – nabízíme prodej, výkup i servis chytrých telefonů, tabletů, notebooků a příslušenství. Bezpečné nakupování je naší prioritou. Proto máme pro zákazníky připravený bezdotykový dávkovač dezinfekce rukou, ochranné pomůcky a samozřejmě také terminály pro bezkontaktní platby. Prostory prodejny jsou navíc pravidelně desinfikovány.

U Mobil Pohotovosti můžete vybírat z širokého sortimentu smartphonů, tabletů, notebooků a chytrých doplňků. Při nákupu teď ještě ušetříte, díky právě probíhající akci Black Friday pořídíte většinu produktů za výrazně nižší ceny. Navíc máte možnost využít splátek s 0% navýšením. Stále můžete objednávat také on-line – na mp.cz nakoupíte v klidu z pohodlí domova. Objednávku si buďto zdarma vyzvednete na kterékoli prodejně, nebo si ji necháte doručit do druhého dne na svoji adresu. A pokud chcete mít produkt doma co nejrychleji, máme pro vás připravený expresní způsob dopravy, kdy vám zboží doručíme do 1 hodiny od objednání.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 18.05.2020 09:17



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka