Mohou pomáhat. Zvířecí záchranáři z Plzně mají nové zásahové vozidlo

Ve středu 3. 1. 2024 plzeňští zvířecí záchranáři slavnostně převzali do užívání v autosalonu firmy Toyota Dolák Plzeň nové zásahové vozidlo Záchranné stanice živočichů Plzeň.

Cílená propagace v Plzni

Na získání tohoto vozu pracoval celý tým lidí přes jeden rok. "Nové zásahové vozidlo nás stálo i s nezbytně nutnými základními doplňky a nástavbou 1.154.573,- Kč, přičemž DES OP – Záchranná stanice živočichů Plzeň dostala na nákup tohoto vozu finanční dar ve výši necelého 1.000.000,- Kč od Nadačního fondu Eden," líčí šéf zvířecích záchranářů Karel Makoň.

Díky tomuto účelově vázanému finančnímu daru mohli Plzeňáci nové zásahové vozidlo pořídit, jelikož původní 14 let užívaný vůz stejné značky dosloužil a byl vyřazen z provozu už 15. října 2022. Od tohoto okamžiku pak fungovali v bezplatně zapůjčeném vozidle TOYOTY Dolák.
 
Na fotografiích klíčky od nového zásahového vozidla pro ZSŽ Plzeň Karlu Makoňovi za účasti zástupkyně Nadačního fondu Eden Ing. Anny Berdychové, slavnostně předal  vedoucí prodeje firmy Toyota Dolák Plzeň pan Martin Novotný DiS.

"Z nového zásahového vozidla máme obrovskou radost a děkujeme všem, kteří nám k němu pomohli! Díky Vám můžeme i nadále fungovat a poskytovat servis, na který jste zvyklí!  Děkujeme," dodává Karel Makoň.

foto: desop

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka