V rámci festivalu dobrého jídla a pití v Plzni 28. a 29. května 2011 představí své kuchařské umění nejen špičkoví profesionálové, ale také programová manažerka týmu Plzeň 2015 Šárka Havlíčková. Pod vedením zkušeného kuchaře Martina Kotka z restaurace U Salzmannů bude připravovat pokrm, o kterém v těchto dnech rozhodují lidé v anketě na Facebookovém profilu APETIT FESTIVALU. Nominovat typicky plzeňské jídlo mohou fanoušci až do středy 25.5.2011.
Nenechte si v sobotu 28. května od 10:30 do 11:15 h ujít kuchařskou show Šárky Havlíčkové, která Vás nechá nahlédnout pod pokličku plzeňského roku kultury 2015! Její vystoupení zahajuje dvoudenní program s bohatou nabídkou gurmánských zážitků i doprovodné kultury.
APETIT FESTIVAL - základní informace:
Místo konání: areál za OC Plaza, Plzeň (bývalé výstaviště)
Termín konání: 28. 5. 10:30h – 21:00h
29. 5. 10:30h – 18:00h
Festival pořádá: Pigs Production, s. r. o