Na Liberec hlásí Viktoria vyprodáno

Souboj úřadujících českých šampionů s aktuálně druhým týmem ligové tabulky bude v sobotu sledovat vyprodaná Doosan Arena. Poslední vstupenky do domácích sektorů si fanoušci Viktorie rozebrali během úterý, před třetí hodinou odpolední se prodej definitivně zastavil.

Jarní servisní akce AUTO CB

„O zápas byl mezi fanoušky obrovský zájem, telefony na recepci neutichají ani na minutu. V tuto chvíli jsou však již veškeré pokusy zbytečné, Viktoria pustila do prodeje opravdu veškeré možné kapacity. Poměrně početný tábor fanoušků má dle informací ze severu Čech dorazit také z Liberce, ve Štruncových sadech se tak můžeme těšit na výjimečnou atmosféru,“ řekl tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. 

Fanoušci si naopak nadále mohou nakupovat vstupenky na pohárový duel v Tachově, veškeré podrobnosti o distribuci vstupenek na středeční regionální derby jsou k dispozici na www.fcviktoria.cz 

Nejpozději do konce týdne se rozběhne prodej vstupenek na druhé utkání Plzně v základní skupině Evropské ligy. Na zápas ve španělském Villarrealu se chystá početné zastoupení fanoušků ze západu Čech. „Vstupenky budou k dispozici v klubovém fanshopu, v tuto chvíli čekáme se všemi informacemi pouze na doručení vstupenek ze stadionu soupeře. Viktoria bude mít v první fázi k dispozici 400 vstupenek, v případě většího zájmu bude možné přiobjednat vstupenky další,“ zakončil aktuální informace ohledně vstupenek Pillár.  


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 22.09.2015 16:03



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka