Na Špičáku bude levnější lyžování až do 23. prosince

Setrvalý stav co do počtu otevřených sjezdovek a prodloužení termínu, do kdy se dá lyžovat za ceny vedlejší sezony. Taková je aktuální situace v největším šumavském středisku Plzeňského kraje - Ski&Bike Špičák.


„Rozhodli jsme prodloužit dobu trvání ceníku vedlejší sezony až do pátku 23.prosince. Do té doby bychom chtěli, pokud nám to podmínky dovolí (nebo napadne přírodní sníh), vysněžit a otevřít další části areálu,“ říká provozní ředitel Ski&Bike Špičák Vladimír Kasík. Celodenní skipas pro dospělého tak i nadále stojí 490 korun,  425 korun pro mládež 15-18 let, 1180 korun rodinná – neomezený počet dětí do 14 let zdarma, platí jen dospělí, a 345 korun děti do 14 let. 

Na dvou v současnosti otevřených sjezdovkách nyní leží mezi 30 – 10 cm technického sněhu. Jedna je cca 1,5 km dlouhá, sportovně laděná v kombinaci horního úseku sjezdovky č.3 Slalomové a dolní části č.2 U zalomeného. Druhá pak rodinná Spodní Šance v celé délce 600 metrů. Na Spodní Šanci se koná večerní lyžování každou středu, pátek a sobotu od 18,30 hodin. Během týdne už na Špičák zavítaly i první školní lyžařské kurzy. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 15.12.2016 15:06



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka