Nechte si v Plzni zdarma zkontrolovat, jak bezpečné jsou vaše klíče

Chcete vědět, zda máte svůj byt, dům nebo chatu dostatečně zabezpečené? V rámci celostátní akce na podporu snížení kriminality si můžete nechat nyní i v Plzni zdarma zkontrolovat, jak kvalitní a bezpečné jsou právě vaše klíče a zda je celková úroveň vašeho zabezpečení dostatečná.

Jarní servisní akce AUTO CB

Klíčový audit provádějí profesionální zámečníci, a to do konce října v centru klíčů v Doudlevecké ulici.  

 „Spousta lidí vůbec netuší, v jaké bezpečnostní třídě se jejich cylindrická vložka, kterou mají namontovanou ve vstupních dveřích, nachází. Zkušený zámečník to podle klíče zjistí velmi jednoduše,“ vysvětluje Jan Hrnčíř, specialista na zabezpečení domů a bytů. Bezpečnostní třída je totiž velmi praktickým měřítkem kvality zabezpečení, navíc je i důležitá pro jednání s pojišťovnami. Většina z nich vyžaduje minimálně 3. třídu, aby vám případné škody vzniklé krádeží vůbec proplatila.  

Celostátní akci Bezpečné klíče organizuje zámkařská společnost ASSA ABLOY, která v Čechách vyrábí cylindrické vložky pod známou značkou FAB. Seznam dalších kontrolních míst, kde vám poradí v otázce zabezpečení, najdete na www.bezpecne-klice.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 23.09.2015 12:13



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka