Nedostal výhru, v Plzni pobodal zaměstnance herny

Neváhal použít proti druhému zbraň, kterou mu způsobil bodné poranění, jež si vyžádalo lékařské ošetření s následnou hospitalizací ve zdravotnickém zařízení.


Dne 26. února 2022 krátce před třetí hodinou ráno došlo v jedné herně v centru města k případu násilného charakteru, při kterém byl zraněn 66letý muž. Mezi 40letým návštěvníkem herny a obsluhou došlo nejprve ke slovní rozepři. Předmětem sporu byla výplata výherní částky 550 korun z herního automatu výherci. Jelikož byl muž při hře impulsivní, došlo v zápalu hry k poškození části herního automatu. Obsluha odmítla částku hráči vyplatit a výhra měla nahradit odškodnění za poničenou součástku automatu. Zaměstnanec podniku měl nejprve požádat zákazníka, aby bez výhry opustil podnik. Ten ovšem podnik opustit nehodlal. Vzhledem k tomu, že agresor měl viditelnou fyzickou převahu, vzal si zaměstnanec pro zdůraznění svého požadavku do ruky kovovou tyč. Tu si držel u těla a přitom slovně vykazoval hráče ven z podniku.

To agresora zřejmě rozčílilo a na obsluhu zaútočil. Nejprve kopem a poté neváhal použít svůj nůž, kterým bodl zaměstnance do břicha, přičemž ho těžce zranil. Útočník z herny následně utekl. Zranění obsluhy si vyžádalo lékařské ošetření s následnou hospitalizací ve zdravotnickém zařízení.

O několik hodin později se pachatel dostavil na policii k podání vysvětlení. Policisté ho omezili na osobní svobodě a umístili do policejní cely. V současné době čelí obvinění ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví v jednočinném souběhu s přečinem výtržnictví. Takového jednání se dopustil i přesto, že byl za obdobné jednání výtržnosti v minulosti několikrát pravomocně potrestán.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 02.03.2022 07:05



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka