Nerespektoval zavíračku, zákazníka baru zranil nožem

Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň se zabývají případem fyzického napadení.

Cílená propagace v Plzni

Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň se zabývají případem fyzického napadení, ke kterému došlo 17. července 2023 kolem třetí hodiny ráno v jednom z barů nedaleko centra města. Mladý muž tady zaútočil po krátké slovní rozepři na jednoho z hostů. Muž chtěl nejdříve po barmance nalít alkohol. Ta to odmítla se slovy, ať se nezlobí, že již zavírá. Muž se začal chovat agresivně, z kapsy vytáhl zavírací nůž a začal návštěvníkům baru vyhrožovat. Přitom jednoho z nich zranil. Způsobil mu povrchové zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření. Naštěstí se nikomu nic vážného nestalo. 21letý útočník následně z místa utekl. Po chvíli byl ovšem zadržen hlídkou policistů z obvodního oddělení Plzeň Skvrňany.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví, nebezpečné vyhrožování a výtržnictví. Případem se nadále zabývají a prověřují veškeré okolnosti.

ilustrační foto

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 20.07.2023 07:03



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka