Olympijský park dnes hostií legendárního triatlonistu i paraolympioničku

„Triatlon rozhýbal Plzeň i zbytek světa. Stal se z něj fenomén,“ to jsou slova plzeňské sportovní legendy Václava Vítovce, který bude v úterý 16. srpna osobností Olympijského parku Plzeň. Václav Vítovec inicioval založení Evropské triatlonové unie a podílel se na vzniku té světové, rozhovor s ním si návštěvníci parku mohou užít od 19 hodin. Další sportovní osobností bude ve stejný čas také paraolympionička Anna Pešková Kulíšková. Od 22 hodin je připraveno povídání s Janem Trávníčkem, plzeňským

Cílená propagace v Plzni

Olympijský park Plzeň v úterý nabízí také další z filmových projekcí, tentokrát určenou dětem, a to od 16 hodin animovaný americký snímek Turbo, jehož hlavním hrdinou je obyčejný malý šnek, který „nechce žít život hlemýždím tempem, ale touží po mnohem vyšší rychlosti“.

 

Hudební produkci v Olympijském parku Plzeň v úterý zajistí od 18:15 studentská kapela COUGAR, která na sebe několikrát upozornila zajímavou kombinací tvrdé a nekompromisní rytmiky a moderně-taneční melodikou a koncertním vyzněním. O hlavní koncert dne se od 20:30 hodin postará Karel Kahovec a George & Beatovens. Karel Kahovec je pěvecká hvězda 60. let, která pokračuje po smrti Petra Nováka se skupinou George & Beatovens v koncertní činnosti.

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 16.08.2016 08:12



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka