Opilá Plzeňačka chtěla mermomocí řídit policejní auto

Opilá žena nejdříve nechtěla zaplatit útratu, byla hrubá na obsluhu. Pak se sápala za volant policejního vozu. Nakonec skončila na protialkoholní záchytné stanici.

Cílená propagace v Plzni

Velký zásah do rodinného rozpočtu čeká 30letou ženu z Plzně. Ta bude i přes svojí počáteční nechuť muset zaplatit útratu za nápoje, pobyt na protialkoholní záchytné stanici a navíc i pokutu ve výši až 20 000 korun za přestupek proti občanskému soužití, přestupek proti majetku a přestupek proti veřejnému pořádku, kterých se dopustila ve stavu těžké opilosti v úterý po jedenácté hodině noční. Zhruba deset minut po třiadvacáté hodině totiž obsluha jednoho z restauračních zařízení v Plzni na Bolevci přivolala policejní hlídku, když chování jednoho z hostů přesáhlo únosnou míru. Žena, značně posilněna alkoholem, odmítala zaplatit zkonzumované nápoje a byla navíc vulgární. Ve svém jednání pokračovala i po příjezdu policejní hlídky. S policisty nespolupracovala a svou agresi nakonec namířila proti strážcům zákona.

Přestože policisté ženu několikrát vyzvali, aby svého jednání zanechala, ta jejich pokynů nedbala a vedla si dál svou. Když chtěla z místa odejít, byla policejní hlídka nucena použít donucovací prostředky. Poté, co se jim agresorku podařilo usadit do služebního vozu, ani tam nezkrotla. Umínila si, že za každou cenu chce vyzkoušet jízdu policejním autem. Nikoli však na jeho zadním sedadle, ale přímo za volantem. Když se několikrát silou pokusila dostat na sedadlo řidiče, skončila s pouty na rukou. Následně putovala na protialkoholní záchytné stanici.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 12.06.2016 06:35



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka