Osobní auto smetené na D5 kamionem v době tragické nehody nejspíš stálo. Řidič kamionu je obviněn

Všechny okolnosti středeční nehody na dálnici, která si vyžádala čtyři oběti a tři zraněné, nadále šetří plzeňští kriminalisté.

Jarní servisní akce AUTO CB

Dosud získanými poznatky a zjištěnými informacemi bylo zjištěno, že osobní vozidlo VW Sharan, do kterého zezadu narazil 31letý řidič nákladního vozidla zn. MAN s návěsem, s největší pravděpodobností na komunikaci stálo.

V rámci provedených služebních úkonů byly ztotožněni i mrtví muži z osobního vozu. Následkům zranění podlehli spolujezdci ve voze ve věku 55, 49, 42 a 51 let. Řidič osobního vozu ve věku 49 let a další dva spolujezdci zůstávají hospitalizováni v nemocnici.
31letý řidič nákladního vozu byl po nehodě zadržen. Případ je nyní šetřen pro podezření ze spáchání trestného činu usmrcení z nedbalosti.

Policisté ve čtvrtek zahájili trestní stíhání 31letého řidiče nákladního vozu. Je obviněn z trestného činu usmrcení z nedbalosti. Dle trestního zákoníku lze za takové protiprávní jednání uložit trest odnětí svobody na jeden rok až šest let. V současné době se policisté zabývají vazebními důvody a zvažují případný podnět státnímu zastupitelství k podání návrhu na jeho vzetí do vazby.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 30.03.2016 17:02



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka