Pánská obuv, která perfektně padne ke světlým džínám

Džíny jsou oblíbeným kouskem nejen pánských šatníků. Oblékat je můžete dennodenně, a to téměř ke každé příležitosti. Co k nim ale obout, aby váš outfit neztratil na svém osobitém stylu? Poradíme vám, po jakých pánských botách sáhnout.

Jarní servisní akce AUTO CB

Džíny jako nesmrtelný kousek v šatníku

Investice do kvalitních a padnoucích džínů se vám mnohonásobně vrátí právě díky variabilitě jejich nošení. Dost možná právě z toho důvodu se denimové kalhoty staly oblíbenou součástí outfitů mužů i žen všech věkových kategorií. Víte, jakou mají za sebou populární džíny historii? Za jejich vznik můžeme poděkovat Levi Straussovi a Jacobu Davisovi, kteří měli vyrábět pevné kalhoty pro americké zlatokopy. Z původně pracovních kalhot se tak postupem času stala neodmyslitelná součást šatníku nás všech. Zatímco původně nebylo možné sehnat je v Československu jinak než v Tuzexu, dnešní trh nám nabízí nekonečné množství variant střihů i odstínů, ze kterých si dost možná vybere každý z nás ten pravý kousek, který se stane oblíbenou součástí každodenních outfitů. Častou otázkou ale zůstává, co k nim obout, aby se jejich celkový ráz obratem nezměnil v něco, co žádný milovník módy nechce – v chaotickou kombinaci k sobě se nehodících kousků. Pokud totiž chcete vyrazit ven v upnutých džínách a košili v casual stylu, zapomeňte na sportovní boty, které by mohly dojem elegantního modelu spíše zkazit. Co tedy k (nejen) ke světlým džínám obout? 

Pánské boty přesně podle vašeho stylu. Po jakých sáhnout?

Jak už bylo řečeno, džíny je možné obléct téměř ke všemu. Ať už je vám tak blízký jakýkoliv styl, dost možná tvoří důležitou součást vašich každodenních outfitů právě džínové kalhoty. Jiné boty je vhodné zvolit, pokud oblékáte světlé džíny, ležérní sportovní tričko a mikinu, další zase v případě, že džíny kombinujete se svetrem či elegantní košilí. I v různých obdobích roku oceníte jinou obuv. Pánské boty rozličných střihů i stylů ale vždy spolehlivě najdete v kamenných prodejnách i internetovém obchodě řetězce CCC. Kromě obuvi zde ale vyberete množství doplňků, kterými můžete ozvláštnit nejeden outfit. Přes letní, jarní i podzimní období můžete vsadit třeba na nesmrtelné Conversky. Ty padnou k elegantnímu i sportovnímu outfitu, jsou pohodlné a skvěle vypadají. K čistě elegantnímu outfitu budou skvělou volbou legendární chelsea boty, které možná budete znát také pod názvem pérka. Čistě sportovní outfit nedoplní nic lépe než kvalitní a dobře padnoucí tenisky. K outfitu složenému z mikiny, sportovní bundy, nebo v letních časech jen z trička a džínů, obujte určitě některé z pohodlných sneakers bot. Ke světlým džínům můžete zvolit jak tmavé, tak světlé odstíny bot. 

Klasika, se kterou nešlápnete vedle? Vsaďte na bílé tenisky

Džíny jsou skvělým kouskem zejména k neformálním příležitostem. Pokud je oblékáte den co den, a sháníte tak podobně univerzální boty, které snadno doplní jakýkoliv z vašich outfitů, vsaďte na nekonečně trendy bílé tenisky, které vypadají skvěle k jakémukoliv provedení džínových kalhot. Mnohdy nás od koupi bílých bot může odradit jejich údržba. Věřte ale, že někdy stačí málo, aby bílé tenisky byly stále bílé. Věnujte jim pár vteřin péče pokaždé, kdy je po dlouhém dni sundáte – stačí je přetřít mokrým hadříkem tak, aby se do bot špína nestihla „zažrat". Bílé tenisky vám pak budou moci dělat radost klidně několik sezón. 

komerční sdělení

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka