Pánské boty, které budou trendy v roce 2024: Naše návrhy

Jestliže chcete v letošní sezóně zazářit, bude to chtít do vašich outfitů zakomponovat také stylové pánské boty. Že nevíte, které modely pánské obuvi právě frčí? Nezoufejte! Právě pro vás jsme si totiž připravili seznam toho, co je momentálně trendy. Proto čtěte dále a pojďte se inspirovat s námi!

Cílená propagace v Plzni

Které modely pánské obuvi budou letos v kurzu?

V letošní sezóně budou in různé druhy pánské obuvi. V kurzu budou např. boty pánské na vyšší a robustní platformě. Volit můžete oblíbené a mladistvé sneakers pro muže s potiskem. V módě budou také kotníkové pánské plátěnky. Tyto tenisky mohou muži vkusně zakomponovat do outfitů s džíny se zúženou nohavicí a s tzv. roztrhanými koleny. V módě pak budou i pánské mokasíny. Ty využijete na nejrůznějších oslavách, společenských akcích a na promocích nebo na svatbách. Nazouvat je můžete i do pracovních outfitů. Jestliže rádi sportujete, můžete do svých outfitů zařadit také pánské běžecké boty na silné platformě. Sportovní obuv pak muži využijí i na každodenní nošení. Sportovní boty pro muže bývají totiž skvěle odpružené a také prodyšné. Díky tomu se chodidla v obuvi jen tak nezapaří. Na kvalitní a trendy kousky pánské obuvi se můžete podívat také na e-shop CCC. Zde si boty na letošní sezónu vybere i ten nejnáročnější z vás.

Jaký materiál a barva pánské obuvi budou letos ty pravé?

Při výběru obuvi je velmi důležitá barva i materiál, z kterého jsou boty pro muže vyrobené. V letošní sezóně vítězí na plné čáře pánská obuv v koženém a v plátěném provedení. Zaměříme-li se na trendy barvy, budou dobrou volbou modré, hnědé a zelené kousky. Přírodní barvy jsou totiž na vzestupu. Chybu pak neuděláte ani s černou nebo s bílou klasikou. To jsou barvy univerzální, které výborně zapadnou i do kapsulových šatníků. Chcete-li vyniknout, můžete si vybrat pánské boty v neonových svítivých barvách. Kožené i plátěné pánské boty ve výše zmíněných barvách mohou muži nakupovat také v kamenných prodejnách. CCC. Tady vám s nákupem trendy pánské obuvi pomůže i vyškolený a ochotný personál.

Jak správně nakupovat trendy pánské boty online a jak o ně pečovat?

Jestliže nakupujete rádi online, bude si to chtít k výběru na e-shopu vzít i klasický krejčovský metr. To je ten správný pomocník. Díky metru pečlivě změřte vnitřní vložku jiné boty, která vám dobře padne. Naměřený výsledek pak nezapomeňte porovnat i s velikostní tabulkou vybrané značky. Různí výrobci mají totiž rozdíly v číslování. Díky správnému měření a následnému porovnávání se lépe vyhnete reklamacím. Co se týče péče, obstarejte si na pánské boty určitě kvalitní impregnaci, ochranný krém v neutrální barvě a čistící pěnu, pastu nebo gel. Konzistenci přípravku si vybírejte podle svých referencí a také podle materiálu zvolené obuvi. Impregnace chrání pánské boty před deštěm. Ochranný krém vám zase pomůže u kožené obuvi předcházet oděrkám. Čistící prostředky na obuv zase oceníte tehdy, když si pánskou obuv umažete. Nejen módní pánské boty, ale také speciální přípravky najdete v prodejnách CCC. Zde budete mít nákup hotový raz dva.

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka