Pátrání po pacientovi na útěku

PLZEŇ - Cizinec s tuberkulózou odešel svévolně z nemocnice a dosud o sobě nepodal žádnou zprávu.

Cílená propagace v Plzni



      Policisté Policie České republiky vyhlásili dne 15. listopadu loňského roku celostátní pátrání po 31letém cizinci. Toho dne bylo plzeňským policistům oznámeno pracovníky Fakultní nemocnice Plzeň – Bory, že muž byl pacientem plicního oddělení, kde byl hospitalizován s podezřením na nakažlivou nemoc – tuberkulózu. Ze zdravotnického zařízení však svévolně odešel a již se nevrátil. Podezření na nakažlivou chorobu bylo následně potvrzeno. 

       Plzeňští policisté ihned po pacientovi vyhlásili celostátní pátrání. V rámci toho pátrali nejen na území České republiky, ale i v zemi pacientova původu. Samozřejmě bylo pátrání rozšířeno i na všechny státy tzv. Schengenu. Pátrání dosud nebylo úspěšné.

     Hledaný muž je zdánlivého stáří 31 až 32 let, je 183 cm vysoký, váží cca 90 kg, má světle hnědé, na krátko střižené vlasy. Na sobě měl oblečenu šedočernou péřovou bundu a šedý svetr. Bližší informace naleznete zde:   http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=14521115160305 . Pokud je odkaz neaktivní, pátrání bylo odvoláno.

     Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledané osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158. por. Ing. Hana Štefflová 9. ledna 2017



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka