Petr Smazal zabodoval s filmem Darlings v soutěži 48 Hour Film Project Prague

Pražský 48 Hour Film Project 2015 se konal od 18. do 20. září 2015. Tato unikátní soutěž je založena na tom, že tvůrci musí během pouhých 48 hodin natočit film. Autoři westernového snímku DARLINGS tento úkol zvládli a jejich film byl vybrán jako druhý nejlepší v soutěži.

Jarní servisní akce AUTO CB

DARLINGS byl vybrán jako druhý nejlepší film 48HFP

Plzeňský režisér Petr Smazal (mimo jiné režisér hororu Svatý Mikuláš) natočil s týmem INFINITY příběh, který se odehrává v malém fiktivním westernovém městečku. Film s bankovními lupiči, prostitutkou a bankovním úředníkem získal 2.místo v kategorii Nejlepší film.

Filmy natočené za pouhých 48 hodin hodnotila odborná porota ve složení: herec a režiser Jakub Kohák, Pavlína Saward (agentura Driven by Creatives), Vojtěch Rynda (filmový publicista), Martin Palán (Bontonfilm) a Alan Záruba (TV Nova).

Co o filmu prohlásil režisér Petr Smazal?

O tento film se zasloužili lidé, které nic nedokázalo zastavit. Zde jsou (snad jsem na nikoho nezapomněl) - Jarka Mištová, Jan Vlnas, Aleš Siřínek, J.k. Sanchez, Viktor Dyk, Alfonzie Alfonz, Pepa Šedivý, David Růžička, Edor Mace, Katka Menclová, Surt Jördson, Kristi Klaudy, CSFA - Czech Stunt Fighters Association, Menardy Art Production, Tomas Zivor, Michaela Chlumčanská.

Veliké poděkování tomu nejlepšímu týmu, se kterým jsem kdy pracoval a došel si dokonce i pro pár cen. Těším se, že to je ten tým, se kterým Vám přineseme do kina film.

Infinity films:

Režie: Petr Smazal
Scenář: Jarka Mištová
Kamera: Jan Vlnas
Hudba: Tomáš Zivor
Hrají: J.K.Sanchez, Viktor Dyk, Daniela Alfonzová a Pepa Šedivý.

OCENĚNÍ:


ROUND UP! (druhý nejlepší film 48HFP)
BEST ACTOR (nejlepší herci Viktor Dyk a J.K.Sanchez)
AUDIENCE VOTING IN B GROUP - SECOND BEST FILM (hlasování diváků)

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 29.10.2015 12:58
Video




6 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka