Západočeskou restaurací roku je PI.JEZ.PI, titul pivovar roku 2012 získal pivovar Pašák. Vítězné podniky vybrali svým hlasováním během dvou dnů návštěvníci Apetit Festivalu za OC Plaza v Plzni.
Festival dobrého jídla a pití svůj druhý ročník zakončil vyhlášením výsledků soutěže, před tím ale diváky ještě zaujala kuchařská show Jiřího Babici a dopolední vystoupení kuchaře Jaroslava Sapíka. Během dvou festivalových dnů branami Apetit Festivalu prošlo více než dvacet tisíc návštěvníků.
„Návštěvníci svými hlasy vybírali restauraci a pivovar, kde jim nejvíce chutnalo. Mezi restauracemi získal nejvíce hlasů podnik PI.JEZ.PI, na druhém místě skončila Potrefená husa a jako třetí se umístila restaurace Angusfarm Soběsuky. Pivovarem roku je pivovar Pašák, druhé místo získaly Svijany a třetí je pivovar U Stočesů,“ uvedl jeden z organizátorů akce Petr Jirásek z agentury Pigs Production.