PILSEN DANCE MUSIC FESTIVAL with PAUL VAN DYK (DE)

V sobotu 25.7.2015 se multifunkční hala Papírna Plzeň stane dějištěm nového plzeňského tanečního indoor festivalu Pilsen Dance Music Festival, kde vystoupí kromě Tomcrafta, Michaelea Buriana, Michala Poliaka, DJ SANa, Chrise Sadlera a řadu dalších známých DJs také hlavní hvězda celého festivalu PAUL VAN DYK.


Přinášíme základní informace k průběhu festivalu:

 Co je PILSEN DANCE MUSIC FESTIVAL:

Jedná se o indoor festival v západočeské metropole Plzeň, konkrétně v kulturních prostorách Papírna Plzeň, pořádáný agenturou Pilsen Live! a White Horse Productions. Veškeré informace k novému západočeském festivalu najdete na webu www.pdmf.cz.

 Vstupenky

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji za 699 Kč zde http://bit.ly/1HbnnLQ a také přímo na místě v den konání od 16:00 za 799 Kč. VIP v předprodeji za 1335 Kč a na místě za 1600 Kč. 

 Doprava

Autem:

Zahradní ulice 173/2, 326 00 Plzeň.

GPS: 49.736755, 13.385792

MHD:

Z hlavního vlakového nádraží tramvají číslo 1 (směr Slovany) a 2 (směr Světovar) na zastávku Mikulášské náměstí.

 Otevření areálu

Areál Papírny se otevře pro obě kategorie vstupenek v 16:00. Každá vstupenka má svůj samostatný vchod. V 16:00 začíná produkce na druhé stage, v 18:00 pak na hlavní scéně. Festival trvá do 06:00.

 Občerstvení

V areálu bude možnost zakoupení alkoholických i nealkoholických nápojů. Kromě toho bude připraven pro návštěvníky v areálu Papírny občerstvení ve formě fast foodu, vhodné i pro vegetariány a dále ovoce a zelenina. V případě vysokých teplot je zajištěna voda k osvěžení.

 Parkování

Parkování je možné přímo vedle Papírny na menším parkovišti.

 Šatny

Šatnu mohou využít pro úschovu svršků, tašek, batohů apod. návštěvníci se vstupenkou VIP. Cena za šatnu je 30 Kč / kus. 

 Věková omezení

Festival je od 16ti let pro základní vstupenky. Pro VIP vstupenky je nutné dovršení 18ti let.

 Zákazy

Do areálu je zakázáno vnášet: vlastní jídlo a pití, drogy (tvrdé ani měkké), sklo, aerosolové rozprašovače, plastové / PET lahve a ostré předměty, a jakýkoliv jiný předmět, který by mohl ohrožovat návštěvníky akce.

Fotografování

Fotografování je povoleno na všechny druhy fotoaparátů, natáčení na mobilní telefony a GoPro taktéž. Zakázány jsou profesionální kamery a používání blesku směrem k hlavnímu pódiu. 

Zdravotníci / Security

V případě potřeby je možné oslovit každého pracovníka security k řešení problémů, případně k zprostředkování zdravotní péče. Zdravotníci se nacházejí ve vstupním areálu před halou.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
24.07.2015 11:36




7 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka