Pizza pro alergiky v Plzni

Máte chuť na pizzu ale máte alergii na mléčnou bílkovinu? V plzeňské pizzerii Antica vám upečou křupavou pizzu bez mléka a podle vašeho přání.

Jarní servisní akce AUTO CB

Výborná pizza z kamenné pece v Plzni

Máte chuť na čerstvou, křupavou pizzu, ale trápí vás alergie na kravské mléko? Neváhejte a vydejte se do plzeňské pizzerie Antica. Stačí, když kuchaři či obsluhujícímu personálu sdělíte, že máte alergii na mléko a můžete si ihned objednat pizzu bez sýra a bez mléka s ingrediencemi na míru podle své chuti.

Restaurant & Pizzerie Antica v Prokopově ulici nedaleko centra Plzně vám nabízí příjemné prostředí, polední menu, vynikající pizzu upečenou v originální kamenné peci z Itálie a také můžete vyzkoušet hovězí farmářské steaky Charloais.

Bezmléčnou pizzu jsme vyzkoušeli na místě i doma

Pizzu be z mléka jsme si objednali a snědli přímo na místě a také jsme si jednu bezmléčnou variantu odnesli domů. Naše tříletá dcera pizzu s radostí snědla a neměla žádnou alergickou reakci. Děkuji za vstřícnost a bezvadnou obsluhu pizzerii Antica a všem doporučuji křupavou pizzu z kamenné pece vyzkoušet.

Chcete si nechat dovézt pizzu domů?

Po Plzni je rozvoz pizzy zdarma! Zavolejte na telefon +420 377 222 228 nebo využijte online systém pro objednávky pizzy na adrese www.plzenskapizza.cz. Na tomto webu si můžete objednat nejen rozvoz pizzy po Plzni a okolí, ale také si můžete objednat skvělé steaky, hamburgery, předkrmy, polévky, saláty, dezerty, vína či další nápoje.

Užitečné odkazy:

  1. Plzeňská Pizza.cz

  2. FACEBOOK plzeňské pizzerie

  3. Pension a pizzeria Antica v Plzni

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka