Ples Centra pečovatelských a ošetřovatelských služeb Město Touškov

Dne 4. 3. 2017 se v kulturním domě v Kozolupech uskutečnil již pátý ples Centra pečovatelských a ošetřovatelských služeb Město Touškov. Účast byla i letošní rok hojná, což nás velmi těší.

Cílená propagace v Plzni

Návštěvníky čekal tradičně kulturní program i bohatá tombola. Tento rok se našim pracovnicím povedlo sehnat krásných 600 cen. Letošním tématem byl Švejk a jeho c. k. kabaret. K tanci a poslechu hrála kapela Jenny.cz. Hosté se také mohli během večera vyfotit v tématickém fotokoutku nebo se zúčastnit pivní soutěže.

Ples je každoročně pořádán především k prezentaci a zviditelnění služby veřejnosti. Hlavní účel plesu potvrzují zpětné vazby návštěvníků, kterých si velmi vážíme. Ples zároveň umožňuje více posílit kooperaci pracovnic centra a je také příležitostí ke spolupráci s dalšími subjekty, jako jsou města, obce, základní a mateřské školy, firmy apod.

Výtěžek z plesu jako každý rok poputuje na provoz centra. Chtěli bychom poděkovat všem návštěvníkům za účast, opravdu nás velmi těší Váš zájem. Dále bychom chtěli poděkovat zřizovateli městu Městu Touškovu a obci Kozolupy za pomoc při realizaci plesu. Poděkování patří i základním školám, všem dárcům a v neposlední řadě i našim pracovnicím a dobrovolníkům. Bez pomoci všech by nebylo možné ples uskutečnit.

Klára Zajíčková

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka