Plzeň přispěje milionem korun na projekty prezentující město a cestovní ruch

Rada města Plzně schválila vyhlášení Dotačního programu pro prezentaci města Plzně a cestovní ruch v roce 2017. Cílem je podpořit takové projekty, které zvýší atraktivitu města pro různé cílové skupiny návštěvníků.

Jarní servisní akce AUTO CB

Projekty by měly naplňovat kritéria tematických okruhů stanovených magistrátním odborem prezentace a marketingu, kdy první okruh se týká zkvalitnění služeb pro zahraniční návštěvníky, druhý se zaměří na projekty nadregionálního charakteru. Na dotace má město, stejně jako v roce 2016, k dispozici jeden milion korun, přičemž maximální výše dotace v jednotlivém případě může být 180 tisíc korun. 

Tematické okruhy: 

Zkvalitnění služeb pro zahraniční návštěvníky: Podpora se zaměřuje na aktivity, které se budou týkat především rozšíření, doplnění a celkového zkvalitnění nynější turistické nabídky také pro zahraniční návštěvníky. 

Jde například o: 

* překlady expozic 

* prezentace nabídky v cizích jazycích

* cizojazyčné mutace webových prezentací, propagačních i audiovizuálních materiálů

Projekty nadregionálního charakteru: Podpora bude směřována projektům či aktivitám, které mají potenciál stát se významnými a zároveň stěžejními akcemi v místě, avšak s důrazem na nadregionální přesah. 

Jde o: 

* projekty kulturního, sportovního i společenského významu

* aktivity s prokazatelnou atraktivitou i pro mimoplzeňské návštěvníky

* propagace za hranicemi plzeňského regionu (jedná se o projekty, o nichž se pozitivně bude psát i v mimoplzeňských médiích – preference směrem k celostátním a zahraničním médiím)

Žádosti je možné odevzdávat od 13. března do 22. března 2017 osobně na Odboru prezentace a marketingu Magistrátu města Plzně, případně poštou s termínem doručení nejpozději dne 22. března 2017. 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka