Plzeňáci v lednu na netu nejčastěji hledali zahájení evropského města kultury

Leden s sebou přinesl řadu tradičních témat spojených s příchodem nového roku – vyhledávaly se recepty na čočku na kyselo, novoroční projev prezidenta republiky nebo novoroční ohňostroje.


Událostí měsíce se stalo 70. výročí od osvobození koncentračního tábora v Osvětimi, jež vyvolalo velký zájem o témata 2. světové války a holokaustu.  

Lišila se nějak témata skokanů v Plzeňském kraji? Západočeská metropole v lednu žila především velkolepým zahájením projektu Plzeň evropské hlavní město kultury. Informace o programu zde byly nejvyhledávanější a suverénně opanovaly přední příčky skokanů v tomto kraji. Navíc Plzeňsko nezůstalo pozadu za ostatními regiony, když se na stupních vítězů ve vyhledávání objevil novoroční ohňostroj. Kompletní seznam všech plzeňských skokanů najdete na http://skokani.seznam.cz/#plzensky.

 Jaká témata byla celorepublikovým hitem v lednu? Takřka všechny kraje v prvním měsíci roku 2015 spojovalo jedno téma: novoroční ohňostroje. V lokálních obměnách na ně narazíte ve všech regionálních Seznamech skokanů českého internetu. Řada regionálních událostí měla navíc výrazný celorepublikový přesah. Ať už se jednalo o Jizerskou padesátku, nebo  zahájení projektu Plzeň – evropské hlavní město kultury 2015.

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka