Plzeňská jídelna a vývařovna ZRTAS po epidemii salmonely zase vaří

Zatím firma od středy počítá s nižší výrobou.

Cílená propagace v Plzni

Někteří zákazníci odřekli, ale většinou prý jen na týden nebo dva. Vývařovna s nimi bude dále jednat. Před 24. červencem, kdy se salmonela objevila, podnik vařil až 650 hotových jídel denně, teď jich bude o 400 méně, na čemž se podepisují i dovolené u zákazníků. Nakažených salmonelou ze špaget carbonara bylo 145, polovina byla hospitalizována.

Lidé už žádají odškodné.  Zástupce vývařovny předpokládá, že nároky se budou týkat dodavatele vajec, na jejichž skořápkách byly bakterie salmonely.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 05.08.2015 08:00



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka