Plzeňské Radčice první dubnovou středu přivítají tradiční Běh okolo zámečku

Ve středu 4. dubna se v Plzni-Radčicích uskuteční 37. ročník Běhu okolo Zámečku, znovu jako Velká cena G-teamu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jde o přespolní běh pro veřejnost na trasách v polesí Zámeček u Radčic. Trať vede v členitém terénu po lesních cestách, okruh pro hlavní závody měří 2000 metrů. Junioři, muži a veteráni běží 6 km (tři kola), ženy se utkají v závodě na 4 km (2 okruhy) a pro mladší kategorie jsou připraveny přiměřeně kratší tratě. Startují běžci 20 věkových kategorií od předškoláků po veterány. V programu jsou zařazeny i závody dětí ročníku 2014 a mladších na 30 metrů a kategorie veteránů nad 70 let.  Více o běhu na http://www.zamecek.wz.cz.

Cesta ke startu bude v den závodu značena od zastávky MHD v Plzni-Radčicích.

Běh zahájí v 16.30 hodin závody nejmladších dětí.

Startovné:

Dospělí a dorost 50,- Kč, děti 30,- Kč.

Přihlásit se je možné do úterý on-line na webových stránkách závodu nebo potom v místě startu na severovýchodním okraji obce od 15.30 hodin do zahájení závodu.

Žákovské kategorie budou vyhlášeny ve dvou skupinách (v první předškoláci, nejml. žactvo a v druhé ml.a st. žactvo), ostatní do 30 min. po ukončení závodu.

V hlavních závodech mužů a žen jsou ceny finanční, v ostatních kategoriích jsou ceny věcné plus medaile a diplomy. Každý závodník obdrží účastnickou samolepku.

Loňské vítězství obhajují Tereza Hrochová (AK Škoda Plzeň, 16:03 min.). Mužská kategorie pozná nového vítěze, obhájce Tomáš Bystřický (Rock Point Team, loni 21:52 min.) je zraněný. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka