PLZEŇSKÝ MAJÁLES SE VRACÍ NA LOCHOTÍNSKÝ AMFITEÁTR a opět nabídne nejlepší vystoupení špičky české hudební scény

I v roce 2016 proběhnou v Plzni tradiční jarní studentské slavnosti Majáles, které se za svoji pětadvacetiletou historii staly jednou z nejvýznamnějších kulturních akcí v plzeňském regionu a nejstarším českým Majálesem s nepřerušenou tradicí.

Cílená propagace v Plzni

V letošním roce, kdy probíhala rekonstrukce tradičního místa konání Lochotínského Amfiteátru, Majáles nalezl útočiště v prostorách parku Plzeň Plaza. 25 let své existence zde Majáles oslavil důstojně a akce byla hojně navštívená a velmi dobře hodnocená. Nicméně mnozí návštěvníci teskně vzpomínaly na obří Lochotínský Amfiteátr a jeho neopakovatelnou atmosféru. Pro ně a nejen pro ně máme velmi dobrou zprávu: Majáles se vrací na Lochotín!

Dne 23. dubna v prostorách Lochotínského Amfiteátru a přilehlého parku vyvrcholí již sedmadvacátý ročník slavností tradičním velkým hudebním festivalem s bohatým doprovodným programem Majáles open air. Pod dohledem nově zvoleného studentského vládce je připraveno na třicet vystoupení špičky české hudební scény. Mezi prvními potvrzenými jsou zvučná jména napříč mnoha žánry jako Chinaski, Mňága a Žďorp, PSH, Jelen, Slza nebo slovenští Iné Kafe. Další účinkující budou odkrývání postupně, na své si jistě přijdou příznivci různých hudebních stylů od popu, rocku nebo ska a to na několika hudebních scénách.

Plzeňskému Majálesu bude předcházet týden studentských aktivit s množstvím tradičních akcí jako multižánrový festival studentských aktivit Prkna neprkna, Majálesový průvod, festival studentských kapel Kapeláž, Pivní štafeta, Majálesový fotbálek, ale i akcí zcela nových. Před vrcholem slavností v podobě Majáles open air bude samozřejmě zvolen i nový Majálesový král, který bude celý další rok vládnout plzeňskému stavu studentskému a vystřídá vítěze posledních dvou ročníků královského klání - vládnoucího Marka Cihlu z Bolevce.

Všechny majálesové aktivity kromě open air festivalu jsou tradičně pro návštěvníky zdarma. V těchto dnech startuje předprodej na festival Majáles open air za příjemných 290,- Kč. Všechny podrobnosti a informace o majálesovém dění, které budou postupně odkrývány, hledejte na internetu na plzen.majales.cz a facebookovém profilu plzeňský majáles official.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 07.12.2015 07:09




1 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka