Plzeňský Veletrh práce a vzdělávání: i když práci nehledáte, přijít se vyplatí

Už 30. ledna se otevře celé patro bývalého obchodního domu Prior na Americké ulici v Plzni pro návštěvníky Veletrhu práce a vzdělávání Klíč k příležitostem.

Cílená propagace v Plzni

Organizátor Grafia hlásí téměř padesát zaměstnavatelů s nabídkou míst od dělnických až po manažerské.
"Poslední termín k přihlášení vystavovatele je 18. ledna, ale v tuto chvíli již máme jen 2 volné stánky, tedy platí heslo Kdo dřív přijde, vystavuje," sděluje Štěpánka Pirnosová, obchodní ředitelka Grafia. Pro ty, kteří již vystavovat nestihnou, je možná prezentace ve veletržním katalogu či vložením letáku do tašky pro účastníky.

Veletrh pravidelně navštěvuje 2 500 - 3 000 lidí. Zatímco ještě před pár lety byla většina návštěvníků z řad nezaměstnaných, dnes se situace obrátila - každým rokem přibývá těch, kteří hledají lepší práci, ať už jde o platové podmínky, kolektiv či různé benefity. Návštěvníci oceňují i celodenní vzdělávací program (10-18 h), který je stejně jako vstup na veletrh zdarma. Přednášky i poradny přinášejí rychlé a srozumitelné informace, jak si připravit životopis a pohovor, jak se zorientovat na pracovním trhu v ČR či v zahraničí a co všechno si v pracovní smlouvě zkontrolovat.

Maminky po rodičovské dovolené se pravidelně informují, které podniky nabízejí zkrácené či pružné úvazky. Vodítkem jim je i tradiční předávání cen Mamma / Parent Friendly podnikům přátelským rodině. Na veletrhu lze také bezplatně  otestovat zrakovou kondici, využít image poradnu a získat fotku do životopisu.
A jako obvykle mohou návštěvníci přinést staré brýle do sbírky plzeňského Lions Clubu.
Další info na webu http://praci.najdisi.cz




The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka