Plzeňští koloběžkáři vezou medaile z republikového šampionátu

Třídenní MČR 2021kolobežkářů se konalo od pátku do neděle 6. – 8. srpna 2021 a plzeňský tým PSP – klub koloběhu Plzeň se zúčastnil díky létu a dovoleným v menším počtu, ale velmi úspěšně!

Jarní servisní akce AUTO CB

Největší peckou je celkové druhé místo kadetky Kamily Peštové v pátečním sprintu, kdy svým časem nestačila jen své kamarádce a zároveň soupeřce Adéle Zapletalové a až na třetím místě byla nejrychlejší žena seniorka Andrea Zbožková. A moc nezaostal ani Kamči táta Petr Pešta, který ve svých 46 letech dokázal zajet 6. nejrychlejší čas mezi muži a suveréně ovládl finále masterů! Za Petrem bral stříbrnou medaili master Martin Kadlec a bronzovou pak  veteránka Dáša Kadlecová. Láďa Provod, stejně jako Markéta Peštová, obsadili ve finále nepopulární čtvrté místo.

Sobotní kritérium na městském okruhu ve středu města vyšlo nejlíp Martinu Kadlecov ia  Laďovi Provodovi, kteří brali v kategorii masters resp. veteráni mistrovské zlato. Kamča Peštová pak v kategorii kadetky stříbro. Podvečerní závod štafet přinesl po vynikajícím výkonu krásné třetí místo v mistrovství republiky plzeňské štafetě mužů ve složení Petr Pešta, Martin Kadlec a Jindra Šmíd!

Nedělní dlouhý závod byl ve všech kategoriích neskutečně rychlý a průměrné rychlosti v cíli vysoké. Krásný výkon předvedla Kamila Peštová, která svým tempem výrazně zúžila vedoucí skupinu kadetů a kadetek a získala v kadetkách premiérový titul mistra ČR. Druhý mistrovský titul získali Martin Kadlec a Láďa Provod, kteří brali zlato v kategorii masters resp. veteráni.

"Program byl náročný, ale tak to na MČR a třídenních závodech bývá, a moc děkujeme pořadatelům za hezké zážitky a kvalitně uspořádanou akci," říká závodník a zároveň šéf plzeňského klubu Petr Pešta.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 09.08.2021 17:06



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka