Po každém vítězném zápase Indiánů zahraje na kytaru Ryan Hollweg

V úvodním zápase překvapil plzeňské fanoušky Ryan Hollweg, který pro ně zahrál přímo na ledě několik písní. Oblíbený kanadský útočník bude své vystoupení opakovat po každém vítězném domácím zápase.

Jarní servisní akce AUTO CB

Vítězství HC Škoda Plzeň 4:1 proti Karlovým Varům, slavnostní buly hozené newyorským hrdinou, hasičem Tiernachem Cassidym, první gól Marcela Hossy v dresu Indiánů, skvělý výkon muže zápasu, obránce Petra Kadlece. Nezapomenutelný hokejový zážitek! Pro řadu fanoušků ale nastal během pátečního večera (11. 9. 2015) vrcholový okamžik v úplně jinou dobu. Těsně po děkovačce vjel na led Ryan Hollweg, kanadský útočník Plzně s elektrickou kytarou a zpíval píseň Free Fallin od Toma Pettyho.

„Vedle toho, že je Ryan výborný hokejista, tak je i skvělý člověk, showman a muzikant. Nápad, aby na ledě zahrál po každém vítězném zápase se mu líbil a neváhal ani minutu. Pro fanoušky to bylo překvapení. Vše se podařilo utajit a o tom, že Ryan zahraje, vědělo zhruba pět lidí v klubu,“ uvádí Martin Straka, generální manažer HC Škoda Plzeň s tím, že se nejednalo o poslední vystoupení.

Pravidla pro další vystoupení jasně daná. Protože k této hudební exhibici je primárně třeba euforická nálada pramenící z vyhraného zápasu, objeví se na Ryan na ledě vždy po vítězství plzeňských Indiánů. Je jedno zda se tak stane v normální hrací době nebo až na samostatné nájezdy. 

„Miluji Plzeň, miluji hokej, miluji hru na kytaru. Teď jsem si užil všechno najednou. Jsem opravdu šťastný, že mohu hrát v tomhle městě, před takovými fanoušky. Díky všem, kteří žijí pro plzeňský hokej, stejně jako já!“ uvedl Ryan Hollweg, který si vystoupení užíval, což bylo znát i díky častým skluzům na ledě a máváním na fanoušky.

Dvaatřicetileté levé křídlo, jehož tvrdou hru plzeňští fanoušci milují, se s Home Monitoring Arénou rozloučilo závěrečnou písní Sweet Home Alabama od Lynard Skynard. Plzeňský kotel byl v extázi.

„Pomalu jsem odcházel ze stadionu. Když jsem uviděl Ryana s kytarou. Byl to ten nejlepší závěr skvělého hokejového večera. Od klubu je to výborný nápad a těším se, že Ryan nám v pátek proti Liberci znovu zahraje,“ uvádí Petr Jindra, jeden z plzeňských kotelníků.


Video se záznamem vystoupení Ryana Hollwega na Facebookovém profilu HC Škoda Plzeň shlédlo již téměř 100 tisíc fanoušků.


Pod příspěvkem hokejoví fanoušci napsali Ryanovi desítky vzkazů:


Lucka Rosičová: Skvělej zápas, ještě lepší překvapení na závěr!

Milan Hlaváček: Na tohle budeme vzpomínat roky!

Radek Bartoš: Ano hokej je pro nás, fanoušky a toto k tomu patří. Je to borec!

Petr Hynek: Je to frajer i mimo led!

Eva Niemettzová: Na živo to bylo úžasný!

Vojtěch Váchal: Škoda, že jsem tam nebyl…



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka