Policie hledá svědky dopravních nehod

Policisté Městského ředitelství policie Plzeň šetří tři dopravní nehody, které se odehrály na jimi spravovaném teritoriu.


První dopravní kolizi řešili dopravní policisté v Plzni na křižovatce ulic Edvarda Beneše, Zborovská a České údolí. Zde došlo dne 3. července tohoto roku v 9 hodin a 30 minut ke střetu osobního vozu s cyklistou.

Druhá dopravní nehoda se odehrála o den později, dne 4. července 2016. Ve dvacet hodin a dvacet tři minut se v Plzni na křižovatce ulic Domažlická, Tylova, Vejprnická a Skvrňanská srazil osobní automobil tovární značky Škoda Fabia s osobním vozem Renault Megane.

V pořadí třetí incident v silničním provozu, který řeší plzeňský dopravní inspektorát, se odehrál dne 10. července tohoto roku v 7 hodin a 35 minut v sadech Pětatřicátníků v centru Plzně. Zde se v prostoru tramvajových zastávek střetly dvě tramvaje.

Dopravní policisté žádají svědky těchto událostí, aby se přihlásili osobně na jakékoli služebně policie, nebo telefonicky na tel. čísle 974/325256 nebo na tísňovou linku 158 a podali výpověď, která by napomohla objasnění kolizí.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 18.07.2016 06:11



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka