Policisté dohlížejí na bezpečnost v místech uzavírek

V souvislosti s probíhajícími uzavírkami na území města Plzně policisté dohlížejí na bezpečnost a plynulost dopravy. Například v Sadech Pětatřicátníků regulují provoz a v případě nutnosti i řídí dopravu. A to zejména s ohledem na plynulý průjezd městské hromadné dopravy a integrovaného záchranného systému. Policisté řídí dopravu i v případě, že se tvoří kolony. Díky informacím z kamerových systémů mohou aktuálně reagovat na danou situaci po celé Plzni a zajistit tak, plynulý průjezd vozid

Jarní servisní akce AUTO CB

Řidiči by měli být obezřetní při průjezdu místem, kde probíhají opravy a přizpůsobit dané situaci rychlost jízdy. Měli by sledovat buď signalizační zařízení, nebo pokyny policistů. Policisté upozorňují také na nevhodné najíždění do křižovatek. Stává se, že řidiči vjedou do křižovatky například v čase, kdy dochází k přesouvání stavební techniky a tím dojde k znemožnění průjezdu všech vozidel. Pozor by také měli motoristé dávat na pohybující se stavební dělníky, aby nedošlo k nehodě.
     V současné době je na místech provoz bez komplikací, ale je možné, že se budou v určitých časových úsecích vytvářet kolony. Proto  policisté žádají všechny řidiče, aby zejména v centru Plzně jezdili obezřetně, a pokud to jde, aby si zvolili jinou trasu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka