Policisté hledají svědky rvačky před Mc Donaldem v Plzni

Slovní potyčka v centru Plzně přerostla ve fyzické napadení. Poškozený skončil v nemocnici, po pachateli pátrá policie.


Policisté Služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň pátrají po neznámém pachateli, který je podezřelý ze spáchání přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví, jichž se měl dopustit dne 30. srpna tohoto roku v centru Plzně. V době okolo 4.00 hodin před restaurací s rychlým občerstvením MC Donald na ulici Americká došlo mezi jím a poškozeným mužem ke slovní rozepři. Verbální potyčka vyústila ve fyzický útok neznámého pachatele na poškozeného. Ten utrpěl zranění v obličeji a na rukou, s nimiž byl rychlou záchrannou službou převezen do plzeňské nemocnice. Útočník po útoku z místa odešel.

     Plzeňští policisté se případem ihned po přijetí oznámení začali intenzivně zabývat. V rámci jeho šetření získali i kamerový záznam, který zachycuje nejen osobu pachatele, ale i svědka, jehož výpověď by mohla napomoci objasnění skutku. Muž v černém tričku s modrým obrázkem na hrudi byl označen jako útočník. Druhý z vyfotografovaných mužů by měl být svědkem.
  
     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří byli svědky tohoto incidentu nebo kteří se v předmětné době pohybovali v okolí místa činu a všimli si podezřelého chování jakékoli osoby, a dále občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachycené na fotografiích, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 28.09.2015 06:08



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka