Posilněn alkoholem odjel autem z firemního vánočního večírku

Někteří z nás už mají účast na vánočních večírcích za sebou, jiné ještě čeká. Než ale vyrazíte za zábavou, myslete na svůj šťastný a bezpečný návrat ke svým rodinám, přátelům a blízkým.

Cílená propagace v Plzni

Ne každý přežije utužování kolektivu s grácií, proto je dobré si včas uvědomit, že „alkohol pít jen s mírou“ a ctít zásadu, že alkohol za volant nepatří. Nedělejte neuvážená rozhodnutí, která mohou ohrozit nevinné životy jiných. Letošní „soaré“ bude nadlouho vepsáno v paměti 34letého řidiče Škody Roomster. Cestou z podnikového večírku ho zastavili v Dobrovského ulici strážníci, jejichž pozornost si vysloužil „žalostný stav“ auta, které řídil. Kromě absence registrační značky si nebylo možné nevšimnout proražené pneumatiky, poničeného disku na kole a dalších poškození. Hned při prvním kontaktu ucítili strážníci z mužova dechu alkohol a nepřehlédnutelné bylo, že jen ztěžka artikuluje. Dechová zkouška u řidiče vykázala pozitivní hodnotu 1,86 promile.

Muž doznal svou vinu na poškození auta při odjezdu z areálu, kde byl na firemním večírku. K šetření si celou záležitost převzali policisté ČR.

foto: mp plzeň

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 19.12.2023 08:04



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka