Poznáte zloděje?

PLZEŇ - Zcela nepozorován z baru odcizil téměř sto tisíc korun. Jeho podobu zachytila kamera u vstupních dveří. Pokud pachatele poznáte, pomozte nám jej vypátrat.

Cílená propagace v Plzni



    Policisté Policie České republiky pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který se dne 19. listopadu loňského roku dopustil přečinu krádež. Ke skutku došlo ráno kolem čtvrté hodiny a jednadvacáté minuty v prostorách jednoho z barů nacházejících se na ulici Palackého v Plzni. Neznámý pachatel využil nepozornosti obsluhy, která se v předmětnou dobu věnovala úklidu podniku, a z prostoru za barovým pultem odcizil finanční hotovost čítající téměř sto tisíc korun. Následně z místa činu odešel.  Policisté se ihned po přijetí oznámení začali případem zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné i kamerový záznam zachycující podezřelého muže při vstupu do zařízení a následně při jeho odchodu.

     Mělo by se jednat o muže ve věku zhruba 40 let, střední až silnější postavy vysoké cca 180 cm, světlé pleti. Na sobě měl oblečenu tmavou bundu či mikinu s dlouhým rukávem a tmavých kalhot s bílým pruhem po stranách nohavic. Na hlavě měl nasazenu kšiltovku tmavé barvy a na nohou obuty světlé boty.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.  por. Ing. Hana Štefflová 9. ledna 2017


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka