Pracovní čelovka je vhodná na chatu i do dílny

Hodil by se vám víceúčelový pomocník, který by posvítil vždycky, když je potřeba? Samozřejmě, ať už je to večerní procházka v parku nebo kutilská dílna, dostatek světla je pokaždé nutností.

Cílená propagace v Plzni

Elektronika se navíc vyvíjí, takže není divu, že dnešní svítilny jsou lehké, skladné a nabídnou i vynikající výkon. Dobrou zprávou je i velmi dlouhá výdrž na jedno nabití, která přijde vhod hlavně v přírodě nebo všude tam, kde není k dispozici elektrická zásuvka. Jde o lehký předmět, jenž umožní mít obě ruce volné pro práci. A má také výborný světelný výkon, který se osvědčí i v otevřeném terénu.

Využijte všechny dostupné režimy svícení

Společník do dílny i na cesty, outdoorová výprava se bez ní opravdu neobejde. Pracovní čelovka je víceúčelovým doplňkem, který si poradí i se skutečnými výzvami. Chcete svítit desítky hodin, jde o to, aby byl neustále k dispozici zdroj světla?

Potom přepněte světelný režim z nejsilnějšího na ten nejnižší, žádné složité nastavování vám nehrozí. V době, kdy například na několik hodin vypadne dodávka elektrické energie, je takové osvětlení vlastně téměř až k nezaplacení. Procházky v přírodě, ale i ranní běhání v parku, možností využití bychom tady našli celou řadu. Chata, chalupa, výlet, ale i cesta do dřevníku s košem v ruce, tuto svítilnu můžete mít vedle sebe celý den.

Lehká, skladná a velmi oblíbená

Váží jen několik desítek gramů, což znamená, že ji nebudete na hlavě prakticky ani cítit. Přesto však zůstane s vámi i v takových situacích, kdy se projeví její nepostradatelnost. Stačí jen mírně otočit hlavou a budete svítit tam, kam právě potřebujete. Kapacita baterie je i přes lehkost zařízení více než dostatečnou a poslouží při mnoha běžných denních činnostech. Více informací k tomuto tématu najdete na cel-tec.cz!

Komerční sdělení. Zdroj textu a fotografie: inzerent

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka