Prazdroj láká jako místo se zázemím nejen pro vánoční večírky

Najít to správné místo pro konání vánočního večírku je každoroční výzva. Letos vám ji pomohou zdolat v pivovaru Plzeňský Prazdroj. K pronájmu nabízejí hned několik historických i moderních prostorů.

Cílená propagace v Plzni

S flexibilní kapacitou, prvotřídními gastronomickými službami, profesionálním servisem i potřebným vybavením. Vítaným zpestřením jsou doprovodné zážitkové programy v podobě prohlídky pivovaru či oblíbené školy čepování piva. Bonusem pak jsou originální dárky pro zaměstnance.

Přímo v srdci pivovaru je k pronájmu moderní Pilsner Lighthouse vybavený audiovizuální technologií, zázemím v podobě kuchyňky, předsálím s výčepem a dvěma zasedacími místnostmi. V Konferenčním centru Secese je k dispozici 5 reprezentativních sálů, včetně sálu Pilsner Urquell či Červeného sálu s okouzlující vitráží a jedinečnou atmosférou. V secesním sále se přijímaly návštěvy a zasedaly valné hromady už v dobách původního Měšťanského pivovaru, od té doby sem zavítala řada významných osobností, jako byl T. G. Masaryk, Edvard Beneš nebo Václav Havel.

Unikátním místem ukrytým v labyrintu chodeb historických ležáckých sklepů pivovaru Plzeňský Prazdroj jsou šalandy, které dříve sloužily k odpočinku, stravování a zábavě pivovarské či mlynářské party. Malá šalanda pojme 25 hostů a velká šalanda až 50 hostů. Autentickou atmosféru dotváří pivovarské nářadí, které se skutečně užívalo při výrobě piva. Kromě výtečného piva a jídla může posezení na šalandě zpestřit třeba skládání nebo válení pivních soudků či vyprávění veselých příhod a podzemních báchorek od zdejších sklepáků.   

Více informací a fotografií najdete na https://www.prazdrojvisit.cz/pronajem-prostor/ a nahttps://www.prazdrojvisit.cz/pronajem-prostor/salandy/#


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka