Premiérové dny kampaně Voda pomáhá vynesly přes 110 tisíc korun

Při premiérových sbírkových dnech kampaně Voda pomáhá se podařilo získat skvělých 110 414 korun, které dotečou na konkrétní projekty Diakonie Západ.

Cílená propagace v Plzni

Zmiňovaná částka se podařila dosáhnout především díky pomoci 185 kolegů a dobrovolníků, kteří za příspěvek osvěžili během tří dnů 3200 osob. Opět tak naplnili výzvu kampaně "Napij se a pomáhej!

Kampaň Voda pomáhá pokračuje i po sbírkových dnech. Osvěžení nabízí na různých akcích. V uplynulém víkendu osvěžila návštěvníky akce Legendy - Automobilová slavnost. Legendy přinesly zatím legendární výtěžek z akce. Na zakoupení nové autosedačky pro Stacionář Človíček a přepravu klientů do specializovaných denních zařízení Diakonie Západ přiteklo neskutečných 23 500Kč.

Stále je také možné namočit se do internetové výzvy "To si teda vypiješ!", která spočívá v nominaci lidí, které chcete vidět vypít půllitr vody na ex a namočit je do pomoci druhým. Inspirovat se můžete například u fotbalového týmu Sparta. https://www.facebook.com/ACSpartaPrahaZeny/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

Aktivní je rovněž dárcovská sms na telefonní číslo 87 777 ve tvaru:

DMS VODAPOMAHA 30

DMS VODAPOMAHA 60

DMS VODAPOMAHA 90

Cena DMS je 30 nebo 60 nebo 90 Kč, Diakonie Západ obdrží 29 nebo 59 nebo 89 Kč.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka