Prémiová Stock Prestige vodka je partnerem Prague Food Festivalu

Společnost Stock Plzeň se s prémiovou vodkou Stock Prestige stala partnerem Prague Food Festivalu. Vodka, která od svého uvedení na trh opakovaně sbírá ocenění v renomovaných mezinárodních degustačních soutěžích, se na přehlídce elity české gastronomie představí formou exklusivních koktejlů připrav...

Cílená propagace v Plzni

Společnost Stock Plzeň se s prémiovou vodkou Stock Prestige stala partnerem Prague Food Festivalu. Vodka, která od svého uvedení na trh opakovaně sbírá ocenění v renomovaných mezinárodních degustačních soutěžích, se na přehlídce elity české gastronomie představí formou exklusivních koktejlů připravených ve spolupráci s Cloud 9 sky bar & lounge pražského hotelu Hilton Prague pod vedením master bartendera Romana Uhlíře. Stock Plzeň na festival přiveze také dvě žhavé novinky – Fernet Stock Exclusive a Fernet Stock Z Generation.
„Špičková kuchyně by byla poloviční bez stejně vynikajících nápojů. Proto jsme se rozhodli představit na festivalu naše poslední klíčové inovace,“ uvedl marketingový ředitel Stocku Plzeň Tomáš Tarcala.
Úlohy hlavního drinku festivalu se zhostila prémiová vodka Stock Prestige. Je vyrobena z nejkvalitnějšího obilí a několikrát filtrované, čisté vody. Unikátní destilační proces a filtrace za studena pak dotváří tu nejjemnější chuť Stock Prestige. Speciálně pro Prague Food Festival vznikly osvěžující drinky za použití čerstvého ovoce, které návštěvníkům zprostředkují atmosféru světových velkoměst, kde Stock Prestige vodka získala svá ocenění : San Francisco’s Desire, Extravagant Cannes, Chicago’s Godmother nebo Berries from Brussels. Adepti barmanského umění, kteří by chtěli podobnými lahůdkami překvapit své přátele, se mohou základy přípravy míchaných nápojů naučit v barmanské škole přímo od mistra svého oboru Romana Uhlíře, manažera Cloud 9 sky bar & lounge hotelu Hilton Prague.
Úlohy aperitivu pro povzbuzení chuti i digestivu pro dobré zažití se zhostila loňská novinka Fernet Stock Exclusive. Jeho základem je tradiční Fernet Stock, nezaměnitelnou chuť s nádechem kouře a dubového dřeva však získává při dlouhodobém zrání v malých dubových soudcích, v nichž před tím ležela whisky. Díky tomu je ideální pro konzumaci právě při tak výjimečných příležitostech, jako ochutnávky skutečně vysoké gastronomie.
V protipólu k distinguovanému charakteru Fernetu Stock Exclusive stojí letošní novinka Fernet Stock Z Generation. Staví sice na zavedených základech fernetu – hořké chuti a tmavé barvě, ale posouvá je dramatickým způsobem kupředu. Fernet Stock Z Generation přináší zcela novou dimenzi chuti, kterou vytváří kombinace tradičních fernetových bylin se zázvorem a mangem. Fernet Stock Z Generation svým konceptem cílí zejména na konzumenty, pro které je klasický fernet příliš hořký.
Letošní již pátý ročník Prague Food Festivalu bude probíhat 27. do 29. května 2011 na Pražském hradě v Královské zahradě a v Míčovně. Návštěvníci gastronomické události roku budou moci ochutnat domácí i exotické speciality od nejlepších restaurací z prestižní publikace Maurerův výběr Grand Restaurant.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
27.05.2011 07:10



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka