Při návštěvě doubravecké pouti pozor na dopravní omezení a na kapsáře

Blížící se Pouť u svatého Jiří přináší nejen radostné očekávání zábavy a tradičních atrakcí, ale bohužel si také vyžádá některá nutná dopravní omezení.

Cílená propagace v Plzni

O víkendu 20. a 21.4 2024 bude uzavřena ulice Stará cesta, a to v úseku od křižovatky s ulicí Chrásteckou. Pozor si řidiči budou muset dávat také ve směru z centra města od křižovatky s Jateční ulicí. Nepůjde zde neodbočit do ulice Doubravecká. Ulice Doubravecká bude průjezdná pouze ve směru z ulice Chrástecká.

Stejná omezení čekají na řidiče i o příštím víkendu 27.a 28.4.2024.

Strážníci budou aktivně monitorovat dodržování těchto pravidel. Kromě kontrol vjezdů a parkování se zaměří na zachování veřejného pořádku a za úkol budou mít zajistit bezpečnost všech návštěvníků.

S ohledem na očekávanou návštěvnost události varuje městská policie také před možným výskytem kapsářů. Zvýšená koncentrace lidí totiž může být lákavou příležitostí pro nepoctivce, kteří ji chtějí využít k svému obohacení. Je proto důležité být obezřetný a opatrný, zejména pokud se pohybujete v davu a věnovat zvýšenou pozornost okolí.

Doporučení městké policie před návštěvou podobných akcí jsou následující: nenoste doklady a peníze v zadní kapse kalhot, finanční prostředky si rozmístěte na více bezpečných míst, zvolte kabelku, která má několik způsobů uzavření.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka