Přidaná představení - Talentovaný pan Ripley!

Pro velký divácký zájem se Divadlo J. K. Tyla rozhodlo přidat představení Talentovaný pan Ripley, a to 13. ledna a 21. února 2017 na Malé scéně DJKT. Psychologický thriller americké spisovatelky Patricie Highsmithové, který se stal bestsellerem a byl s velkým ohlasem dvakrát zfilmován, máte možnost vidět poprvé na českých jevištích.

Cílená propagace v Plzni

Strhující příběh talentovaného, ale silně nezakotveného mladíka Toma, který touží po bohatství a především uznání a pro dosažení svého cíle je schopen hrát tu nejriskantnější hru.

Charizmatický Tom Ripley chtěl studovat herectví, ale opakovaně neudělal zkoušky. Rozhodl se proto hrát divadlo v reálném životě. Bohatému rejdaři předstírá, že je spolužák jeho syna zvysoké školy a z Ameriky odjíždí do Evropy s posláním přemluvit dědice, aby zanechal malování a ujal se rodinné firmy. Ale vidina bohatství a vášeň mu natolik popletou hlavu, že se mu role obětavého přítele vymkne z rukou. Strhující příběh je vyprávěn zajímavou formou – reálné dialogy se mísí s komentováním vlastního jednání.

Komorní inscenace se vedle atraktivních hereckých výkonů koncentruje na téma krize identity. Tom Ripley jakožto „muž, který chtěl být někým jiným“ je v dnešní době a společnosti, která žije paralelní životy ve virtuálním světě, vrcholně současný. Kam až může tato touha po jiném životě vést? Existují pak nějaké hranice?

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka