Probíhá nominace nejlepších mladých sportovců města Plzně za rok 2016

Jubilejní dvacátý ročník ocenění nejlepších sportovců města Plzně v kategoriích žactva a dorostu se uskuteční v průběhu března 2017. Nominace nejlepších jednotlivců i družstev je možné zasílat již nyní.

Jarní servisní akce AUTO CB



Akci ve spolupráci s městem Plzeň tradičně připravuje Nadace sportující mládeže, na jejíž adresu je možné zasílat návrhy nominací až do 9. 1. 2017. Nominační formulář je spolu s dalšími informacemi k dispozici na internetových stránkách www.nsm.cz.

 

V rámci akce se nezapomíná ani na poděkování trenérům mládeže, kteří jsou oceňováni za dlouholetou práci s mládeží. Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo by si podobné ocenění zasloužil, je možné jej také navrhnout.

 

Profily všech nominovaných se následně představí na internetových stránkách www.sportovecplzne.cz a na výstavě v mázhauzu plzeňské radnice, která proběhne také v průběhu března příštího roku.

 

V loňském roce se vítězkou v kategorii staršího žactva stala plavkyně Tereza Polcarová, kategorii dorostu ovládl karatista Radek Štádler. Držitelkou Ceny rektora Západočeské univerzity v Plzni za skloubení sportovních a studijních výsledků se stala lukostřelkyně Marie Horáčková.

 

Adresa pro zasílání nominací: Nadace sportující mládeže, Podmostní 4, 301 00 Plzeň.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
16.12.2016 00:00



2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka