Rozjezdy roku: Západočeská kola Rozjezdů ovládly ženy

Rozjezdy roku už popáté vyhlašují vítěze v jednotlivých regionech a zároveň ty projekty, které postupují do celostátního finále. Zasedala regionální porota složená z odborníků i úspěšných podnikatelů pro Plzeňský a Karlovarský kraj.


Zde bylo přihlášeno 16, resp. 8 projektů, spoustu kroužků pro děti, servis pro modeláře, z Karlovarska například obchod s oříšky.
 A mezi západočeskými vítězi jednoznačně vedou ženy!

 A porota rozhodla takto:

1.       místo Kateřina Korandová, Magneticus (magnetické pomůcky, Plzeň)

2.       místo Zuzana Derianová, Rozvážkové bistro Atlas (vaří vegetariánské, veganské a bezlepkové obědy, Plzeň)

3.       místo Simona Vroblová Váchalová, Družina Benjaminek (soukromá družina pro školní děti, Domažlice)

Karlovarský kraj ovládly tyto projekty:

1.       místo Martina  Šípková, Origonizér (výroba originálních organizérů, Ostrov)

2.       místo Zuzana Wildmannová, Belgian Fox (fyzioterapie pro lidi i psy, Aš)

Regionální vítězové získávají ceny v hodnotě 25 tisíc (2. a 3. místo) a 80 tisíc v případě těch nejlepších. V této ceně je například 40 tisíc korun do startu podnikání a online kampaň v hodnotě 15 800 Kč od agentury Najisto. Z těch nejlepších z každého kraje pak během červnového hlasování na www.rozjezdyroku.cz vzejde celostátní vítěz, který získá šek na dalších 150 tisíc korun na rozvoj svého podnikání od České spořitelny, podnikatelské konto na 5 let zdarma a další online kampaň v hodnotě 21 900 Kč. Další šancí je cena týmu Rozjezdů - 100 tisíc Kč od T-Mobile a podnikatelské konto zdarma. Podrobnosti k výhrám najdete zde. Za dobu trvání soutěže již ale víme, že nejvíc si účastníci Rozjezdů váží pomocné ruky odborníků a podpory komunity soutěže.

Tým Rozjezdů roku během dubna a května objede celou republiku. Spolu se zasedáním porot vždy proškolí začínající podnikatele v nejdůležitějších oblastech pro start podnikání (webdesign, SEO, PPC, SMM, apod.). Účastníci se setkají s úspěšnými regionální podnikateli a zároveň dostanou příležitost osobně konzultovat své podnikatelské projekty s odborníky. Semináře jsou pro každého a zcela zdarma, stačí se registrovat na www.rozjezdyroku.cz. Ve čtvrtek se těšíme do Hradce Králové.

 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 20.04.2015 02:54



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka