Sbírka pro himálajské nosiče na sobotním festivalu pro cestovatele

Staré funkční či nové outdoorového vybavení pro himálajské vysokohorské nosiče můžete přinést 21.3. do Šeříkovky na cestovatelský festival Letem světem.

Jarní servisní akce AUTO CB

Sběr vybavení bude probíhat do konce června. Během léta pak bude transportováno do Kašmíru a předáno nosičům a jejich rodinám.

“Zkuste zapátrat ve skříních po nepoužívaném stanu, spacáku, trekovkách, tričku nebo třeba jen rukavicích. Uvidíte, že něco objevíte.” vyzývá iniciátorka sbírky Michaela Nováková. Zároveň však upozorňuje, že do sbírky je vítáno sice použité, přitom zcela funkčního outdoorového oblečení a vybavení. “Přijímáme: trekingovými boty a ponožky, funkční lehké i nepromokavé budny a kalhory, outdorové mikiny, trička, podvlíkačky, rukavice čepice, šátky, spacáky, stany, karimatky, stany, trekingové hole, batohy či krosny.” dodává.

Pokud vybavení projde odbornou kontrolou, organizátoři  zajistí jeho transport do Kašmíru. Předání nosičům a jejich rodinám proběhne v létě 2015. Fotky z předání budou k dispozici na stránkách Letem světem www.svetem.net.

Pokud nestihnete věci přinést na festival Letem světem, nevadí. Dary jsou přijímány až do června 2015. Informace ke sbírce poskytuje Michaela Nováková – lusilija@simbis.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka