Skvrňanští a borští strážníci dostali nová kola

Pondělní Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 mělo mimořádné zakončení, kdy zástupci služeben Městské policie Plzeň, které působí na třetím plzeňském obvodu, převzali nová kola.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Chtěl bych poděkovat plzeňskému centrálnímu obvodu, že vyhověl naší žádosti. Díky těmto kolům se strážníci mohou rychle dostat i do míst, která jsou vozidlem těžko dostupná a dojde i k úspoře pohonných hmot“, říká velitel Městské policie Karel Mach.

 „Rádi jsme Městské policii Plzeň vyšli vstříc. Hlídky strážníků jsou tak mobilnější, přesto ale neztrácí kontakt s občany“, říká starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer.

„Stávající kola, která strážníci využívali, jsou už za hranicí své životnosti. Proto jsme uvolnili potřebné finance na nákup z našeho obvodního rozpočtu“, informuje Radoslav Škarda, I. místostarosta MO Plzeň 3.

„Jednou z našich priorit je bezpečnost v našem obvodě a tudíž i podpora městské policie, které se snažíme věnovat systematicky a předání těchto jízdních kol je jedním z příkladů naší vynikající spolupráce“, dodává David Procházka, místostarosta centrálního obvodu.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka