Společnost LED Multimedia rozšířila největší nezávislou síť led obrazovek o další dvě plochy

O plochy v Jihlavě a Zlíně rozšířila své portfolio firma LED Multimedia, která po celé České republice provozuje celkem 24 velkoplošných LED televizorů.

Cílená propagace v Plzni

V nejbližší budoucnosti má firma v plánu počet těchto ploch zvýšit o dalších šest ve větších městech České republiky

Společnost LED Multimedia, jejímž jediným vlastníkem se v půlce minulého roku stal znovu zakladatel David Snášel, své podnikání primárně zaměřujeme na služby v oblasti digitální reklamy na velkoplošných LED obrazovkách.
Cílem společnosti je sledovat technologické pokroky v zájmu zvýšení spokojenosti klienta s novými variabilními možnostmi prezentace, které tato služba přináší. 

Firma nyní rozšířila počet LED obrazovek v České republice, kterých je celkově 24

„Naším cílem je dále síť velkoplošných LED obrazovek rozšiřovat. V průběhu prvního pololetí letošního roku chceme uvést do provozu obrazovky v Pardubicích a také v Brně. Tím pokryjeme všechna krajská města, což je pro nás strategicky důležité,“ řekl David Snášel, majitel společnosti LED Multimedia
Vedle rozšiřování pokrytí v dalších krajských městech se chce LED Multimedia zaměřit i na hlavní město. Zde provozuje v současnosti pět obrazovek, které před třemi lety odkoupila. Jejich počet by ráda navýšila. „Zajímáme se o prémiové plochy v Praze a o výhodné plochy v krajských městech,“ shrnul strategii David Snášel
LED technologie je ukázkou nového směru technologického pokroku a zároveň i možností v rámci reklamních velkoplošných obrazovek, jak prezentovat zákazníkům zajímavou, a hlavně moderní formu reklamy zaměřenou na image s daleko širším spektrem nastavení kampaně od samotného sdělení až po konečné nasazení. 
Firma LED Multimedia byla v minulém roce nově začleněna do skupiny Group of Node, která zahrnuje firmy rovněž ve vlastnictví nebo spoluvlastnictví podnikatele Davida Snášela. Do holdingu patří společnosti či organizace jako Mafia Records, Swiss Enerego, ETC, Hellit, Evropsko-Ázerbájdžánská obchodní komora či AgriBiotech. Souhrnný obrat celé skupiny se v minulém roce přiblížil k úrovni 100 mil. Kč

Poté, co firma LED Multimedia přešla do plného vlastnictví Davida Snášela, který ji odkoupil zpět od mediální skupiny Mafra, se společnost zaměřila na vnitřní restrukturalizaci a snížení provozních a mzdových nákladů a na vybudování nového obchodního týmu.

Kontakt

LED MULTIMEDIA s.r.o.
Klokotská 744/29
390 01 Tábor

Mobil: +420 739 265 606
E-mail:
info@ledmultimedia.cz
Web: 
www.ledmultimedia.cz



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka