Stock uvedl na trh letní drink

Společnost Stock Plzeň rozšířila svoji řadu Amundsen o novou příchuť, která je určena speciálně pro horké letní dny. Novinka Amundsen Grapefruit bude vyrobena pouze v limitované edici a na trhu bude k dispozici jen po tři nejteplejší měsíce v roce, tedy v červnu, červenci a srpnu. „V letních mě...

Jarní servisní akce AUTO CB

Společnost Stock Plzeň rozšířila svoji řadu Amundsen o novou příchuť, která je určena speciálně pro horké letní dny. Novinka Amundsen Grapefruit bude vyrobena pouze v limitované edici a na trhu bude k dispozici jen po tři nejteplejší měsíce v roce, tedy v červnu, červenci a srpnu.
„V letních měsících roste zájem o osvěžující nápoje s nižším obsahem alkoholu. Právě do této kategorie patří nejen nová Amundsen Grapefruit, ale celá řada Amundsen,“ uvedla brand manažerka značky Hana Šrachtová.
Základem Amundsen Grapefruit je populární Vodka Amundsen, která je doplněna přírodními ovocnými složkami z bílých grapefruitů. Výsledkem je mimořádně osvěžující hořko - sladký nápoj s autentickou ovocnou chutí a obsahem alkoholu 17 %. Amundsen Grapefruit bude vyrobena v limitované edici 60 tisíc půllitrových lahví. Vstup nové příchutě na trh bude podpořen především v maloobchodních prodejnách, ale i v gastronomii.
Řada Amundsen byla uvedena na trh v roce 2003 a vedle novinky Amundsen Grapefruit v ní najdeme ještě varianty Green Apple, Strawberry, Cherry, Energy, Plum a Black Currant.
Základní složkou všech produktů z rodiny Amundsen je populární Vodka Amundsen, která je doplněna dalšími přírodními chuťovými složkami. Jedinými ingrediencemi pro výrobu Vodky Amundsen jsou velejemný trojnásobně destilovaný líh a kvalitní pitná voda, která je zbavena nežádoucích minerálních látek a změkčována na ideální hodnotu. Vodka Amundsen je vyráběna podle proslulé skandinávské technologie, která spočívá především v několikanásobné filtraci výsledného produktu, při níž jsou zachyceny i sebemenší příměsi. Vodka Amundsen je filtrována přes dřevěné aktivní uhlí, které je speciálně vyráběno z tvrdého dřeva stromů, jako jsou například buk či javor. Filtrace přitom trvá celých osmačtyřicet hodin. Specifický technologický postup dodává Vodce Amundsen naprosto čistou chuť a vůni.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 19.06.2008 07:05



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka