Strážníci chytili v Plzni prostitutku při sexu, zákazník zaplatil pokutu

Ve čtvrtek nad ránem prováděla hlídka Mětské policie Plzeň – Skvrňany kontrolu Domažlické ulice, kde kontrolovala dodržování vyhlášky Statutárního města Plzně o zákazu provozování prostituce.

Jarní servisní akce AUTO CB

Hlídka spatřila ženu v zaparkovaném vozidle, kterou díky své místní znalosti strážníci znali. Žena se nacházela s polonahým zákazníkem uvnitř vozidla. Strážníci počkali, až se osoby oblečou a následně byla muži udělena bloková pokuta. Muž pokutu zaplatil.

Žena uvedla, že se s výše uvedeným mužem domluvila na sexu za úplatu. 

Z důvodu neplatného občanského průkazu se hlídka rozhodla předvést ženu k ověření totožnosti obvodní oddělení policie. Ženě bylo poté sděleno, že její přestupek bude předán k přestupkové komisi k projednání z důvodu, že svým jednáním naplnila skutkovou podstatu přestupku proti pořádku ve státní správě a proti pořádku v územní samosprávě.  

"Vzhledem k výše uvedeným skutečnostem je zcela zjevné, že se žena opakovaně dopouští jednání, které významně narušuje místní záležitosti veřejného pořádku. V tomto smyslu se jedná o osobu ohroženou zákazem pobytu, proto celou věc předáváme místně příslušné Komisi pro projednávání přestupků Úřadu městského obvodu Plzeň 3 k dořešení," říká mluvčí strážníků Andrea Vlčková.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
11.03.2016 06:09



4 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka