Strážníci kontrolovali dětská hřiště na Lochotíně i na Doubravce, našli hřebíky

Blíží se jaro a dětská hřiště a pískoviště se začnou plnit hrajícími se malými dětmi. S cílem odstranit nebezpečné předměty, proto vyrazili v úterý do terénu s detektorem kovu strážníci.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na Doubravce vyrazil spolu se strážníky do terénu pracovník odboru životního prostředí zdejšího Úřadu městského obvodu. Pro zjištění, zda se na dětských hřištích a pískovištích neukrývají nebezpečné předměty, jim sloužil zapůjčený detektor kovu. Důkladnou kontrolou prošlo v rámci městského obvodu Plzeň 4 celkem sedm míst. Odhalit pomocí detektoru kovu se podařilo např. zbytky kovových hraček či zrezivělá víčka od lahví. Žádná injekční stříkačka na těchto místech nalezena nebyla. Kontroly dětských hřišť a pískovišť budou probíhat průběžně i v letním období.

Stejný cíl, odstranit nebezpečné předměty z míst, kde si nejčastěji venku malé děti hrají, měli strážníci na Lochotíně, kde prošlo kontrolou cca pět míst. Stejně jako na Doubravce nebyla na dětských hřištích a pískovištích také na Lochotíně nalezena žádná injekční stříkačka.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka